COAX - En Ideell Varmtvanns løsning For Fritidsboliger
En god oglang hytte-dusj er minst like behagelig som i hjemmet!

Med COAX sin kompakte utførelse kan denbenyttes de fleste steder, plasseres mer hensiktsmessig nære opptil tappestedene. Selv i mindre fritidsboliger, hytter der mangelen på plass kan være et problem. En varmtvanns tank krever både mye plass og vedlikehold og har dessuten begrenset med kapasitet.  

COAX er derfor et godt alternativ for oppvarming av vann i hytter og fritidsboliger. Å slippe en stor tank gjør det klart enklere å plassere og å montere, bruke og evt. tømme for vinterstenging i f.eks. hytter. 

Med COAX er det ingen som lenger behøver å være engstelig for å gå tom for varmtvann, for direkte løsningen gir også varmt vann kontinuerlig, den går aldri tom for varmtvann, har ubegrenset kapasitet. Det oppnås varmt vann ved adkomst til f.eks. hytta. 

GÅR ALDRI TOM FOR VARMTVANN

Kompakt varmer, kun 8.8cm tynn!

COAX modell XFJ-2 hvit. 
En kompakt hvit modell for vanlig 1-fas strøm.

BXDXH er kun: 38x26x90
XFJ-2 1-faset for 230volt.

Coax - Varmtvannsbereder i hytter uansett type 

Produktet kan installeres ofte i hytter der det brukes sisterner. En fordel her er at også vannforbruket er mer nøyaktig med CoaX løsning enn med tank.
Med montering nære opptil tappestedene er det mer fordelaktig å benytte moderne vannsparende armatur, som kombineres med vanlig VVS-armatur og elektroprodukter.

CoaX vannvarmre er helt uten tank, noe som gjør det vesentlig enklere og eventuell tømme rørsystemet, f.eks. ved sesongbruk vinterstenging. Dette er spesielt fordelaktig for - hytte, fritidshus, lett hus, anneks, camping, båt etc. CoaX varmtvanns løsning  er vedlikeholdsfri. 

TA GJERNE KONTAKT FOR MER INFORMASJON OM VÅRE PRODUKTER!